08-03-05

Premier Kosovo treedt af door vervolging oorlogsmisdaden
Belga 08/03/2005De Kosovaarse eerste minister Ramush Haradinaj heeft dinsdag zijn ontslag aangekondigd in Pristina. Hij bevestigde dat hij door het Internationaal Straftribunaal in Den Haag in staat van beschuldiging is gesteld wegens oorlogsmisdaden.

Ramush Haradinaj, die in december benoemd werd als premier, vluchtte in het begin van de jaren negentig naar Zwitserland. Hij wordt, samen met twee andere verantwoordelijken uit het vroegere Albanese rebellenleger UCK, beschuldigd van oorlogsmisdaden. Volgens een minister uit zijn regering zou Haradinaj zich vrijwillig overgeven aan het Joegoslavië-Tribunaal.

16:39 Gepost door Een :-) Optimist | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Premie Minister van KOSOVA Ramush Haradinaj is een demokratisch HERO De person en de situatie van het jaar 1998/1999 is in u artikel zeer onjuist intpreteerd.

DE REALITEIT :

Haradinaj heeft laten zien en weten hoe hij zijn Land in moeielijke tijden vrdedigt heeft en in de vrijheid demokratisch regeerde.
Binnen de drie manden heeft Haradinaj,Kosova zo goed regeerd als niemand tevoor.Hij verdient het niet onder het zelfde dak te zitten als de Balkan kriminele Slobodan Milosevic (uitvoerder van het oorlog in Slovenië, Kroatië,Bosnië en als laatste in Kosova) .

Gepost door: Bill | 10-03-05

De commentaren zijn gesloten.