17-07-04

Extreem rechts bouwt Arysche baby-klinieken naar Hitlers model

http://www.indymedia.be/news/2004/07/86940.php
 
Duitse neo-nazi bouwt Arische babykliniek - 17/07/2004

Alleen maar blonde kindjes in hospitaal bij Bremen

De Duitse extreem-rechtse advocaat Jürgen Rieger bouwt in de buurt van de stad Bremen aan een vruchtbaarheidskliniek waar enkel Arische baby's verwekt zullen worden. Rieger is een fervent aanhanger van ,,het pure ras''. ,,Totaal krankzinnig, zowel op ethisch als wetenschappelijk vlak'', reageren Belgische vruchtbaarheidsspecialisten.

Het landgoed Heisenhof in de buurt van de Duitse stad Bremen is al honderd jaar een statige oase van rust. Maar niet meer voor lang, als het aan de extreem-rechtse advocaat Jürgen Rieger ligt. Rieger wil het herenhuis zo snel mogelijk omtoveren tot een drukke vruchtbaarheidskliniek waar enkel ,,Arische'' baby's verwekt worden met blond haar en blauwe ogen.

,,De babyfabriek'', zoals de Duitse media het landgoed noemen, moet de kroon worden op Riegers dubieuze carrière. De 57-jarige advocaat heeft zich gespecialiseerd in het verdedigen van extreem-rechtse verdachten. Hij was lid van de neo-nazistische ,,Nationale Democratische Partij'' en zag er geen graten in de Britse fascist Oswald Mosley uitvoerig te prijzen. Rieger, die al verschillende keren veroordeeld is wegens aanzetten tot rassenhaat, houdt niet van vreemdelingen. Maar waar hij écht een gloeiende hekel aan heeft, is de bezoedeling van het Arische ras. Rieger schreef zelfs een boek over de ,,afgrijselijke effecten van de bastaardrassen'', en hij beloofde meteen dat ,,de blanke reuzen kwamen''.

En bij dat laatste wil de advocaat dus graag een handje toesteken met de bouw van zijn ,,babyfabriek''. Hoe Rieger het voor elkaar wil krijgen dat er alleen maar blonde kinderen met blauwe ogen verwekt worden, is niet duidelijk. Hij wil enkel kwijt dat zijn project steunt op een speciale techniek met draagmoeders. Omdat die verboden zijn in Duitsland, heeft de sluwe advocaat er alvast voor gezorgd dat zijn kliniek niet in Bremen, maar in de Britse hoofdstad Londen geregistreerd staat.

Kweekvijver zuiver bloed

Toen de inwoners van het slaperige dorpje Doerverden ontdekten wat Rieger met hun landgoed Heisenhof van plan was, reageerden ze ontzet. ,,We dachten dat de koper gespecialiseerd was in technieken om landbouwgrond vruchtbaar te maken. Wisten wij veel dat het om menselijke vruchtbaarheid ging'', zegt burgemeester Rainer Herbst.

De werkelijke plannen kwamen aan het licht toen bleek dat de ,,Wilhelm Tietjen Organisatie voor Vruchtbaarheid'' de officiële koper van het landgoed was. Tietjen was een onvruchtbare nazi die vóór zijn dood in 2002 een vruchtbaarheidscentrum oprichtte om de toekomst van het Arische ras veilig te stellen.

Tietjen bouwde daarmee verder op de beruchte nazi-organisatie ,,Lebensborn''. Tijdens het Derde Rijk moedigde top-SS'er Heinrich Himmler de Duitse moeders aan om seks te hebben met zorgvuldig geselecteerde SS-mannen. ,,Lebensborn is een kweekvijver voor zuiver Germaans bloed'', zei Himmler ooit. Volgens de SS-top waren er vrouwen in overvloed: ,,De Duitse vrouwen willen hun plicht aan het vaderland vervullen.''

Dat was wel anders toen advocaat Rieger een Zweedse boerderij in 1995 wilde ombouwen tot een verzamelplek voor ,,leden van noordelijke blonde ras''. Er kwamen veel te weinig Arische medewerkers op af om de boerderij draaiend te houden. Toen een bende zorgvuldig geselecteerde Noordelijke Biggen ontsnapte en een ravage aanrichtte in het omliggende dorp, stierf het project een stille dood. Na de biggen lijkt Rieger nu een nieuw project gevonden te hebben in de ,,babyfabriek''.

door Karen TORBEN NIELSEN

23:36 Gepost door Een :-) Optimist | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

:s Het is nog nie mogelijk zijn om de haarkleur en de kleur van de ogen te manipuleren, dus denk ik dat dit gebakken lucht is.

ik heb wel nog een bedenking, waarom noemen ze (neo-)nazi's extreem-rechts, terwijl hitler toch wel extreem links was?

Gepost door: Illu | 18-07-04

Gebakken lucht ? 1)Artikel komt uit het nieuwsblad van 17/07/2004

http://www.hetnieuwsblad.be/Nieuws/Detail.aspx?ArticleID=G657F5RS&cat=ZOEK

2)Het is niet omdat het woord "socialisme" in de partijnaam voorkwam
dat Hitler extreem-links was.

Op onderstaand adres http://nl.wikipedia.org/wiki/Hitler
---------------------------------------------------------------------------------
Ook in het bolsjewisme, marxisme en communisme zag hij een groot kwaad dat bestreden moest worden. Waarschijnlijk vormde zich in Wenen reeds de kern van Hitlers grote ideaal: de idee van 'Eén leider (Adolf Hitler), één wil (die van hemzelf), één volk (het Duits-Arische)'. Al vroeg in zijn politieke carriëre, vanaf 1925 ongeveer, liet hij zich der Führer (de leider) noemen. Hij droomde van het Derde Duitse Rijk (het Dritte Reich), waarin geen plaats zou zijn voor joden en andere door hem verderfelijk geachte groepen in de samenleving (onder andere homoseksuelen), maar waar Duitsers in harmonie en verenigd onder één leider zouden bouwen aan hun toekomst. Later werd duidelijk dat hij in feite absolute wereldheerschappij verlangde, waarin de Duitsers het machtigste volk zouden zijn.
------------------------------------------------------------------------------------

Het bestrijden van het bolsjewisme, marxisme en communisme (extreem-links) kan naar mijn menig moeilijk ook van extreem-linkse strekking zijn.

Gepost door: Een :-) Optimist | 20-07-04

right on, optimist! Interessante blog trouwens.
Over leven en extremisme gesproken, ik vind het nogal extreem dat de wijsheid van vergane beschavingen hier bjna volledig genegeerd en ontkend wordt. Tal van wijze volkeren deden voorspellingen voor de tijd waarin we nu leven. Wellicht een beetje van het ene extremen in het ander, maar ik ben ervan overtuigd dat er een goeie grond van waarheid achter al die voorspellingen moet zitten.
Velen zullen dit natuurlijk blijven ontkennen en beschouwen als bijgeloof, maar u lijkt me iemand met een klare kijk op & interesse in de wereld, dus laat ik je dat maar even weten he. Moest je er meer willen over weten dan kun je in m'n blog wat interessante links vinden. Vooral de site "quark.transparant'' boeit me, en lijkt me een sprekend bewijs voor de hoogstaande kennis van de Maya's.

Grtz'n'chrz!

Gepost door: ABB° | 23-07-04

nu vergeet ik nog het belangrijkste: http://2012.skynetblogs.be ;)

Gepost door: ABB° | 23-07-04

k negers

Gepost door: k | 03-03-05

De commentaren zijn gesloten.